Upravit stránku
27. 05. 2020Bimova Eva
Oblíbili jste si nealkoholický aperitiv SALUS Aperino Rosso? Máme ho pro vás s novým složením, které je jako stvořené pro teplé dny, jichž si v posledních letech dosyta užíváme od jara do podzimu. Novince vévodí ovocná chuť kombinace rybízu a na vitamín C bohaté třešně acerola, další obsažené bylinky se postarají o příjemnou nahořklou notu, a navíc blahodárně působí na náš organismus. To vše v BIO kvalitě a z přírodních látek vzešlých z kontrolovaného ekologického zemědělství.


Správný aperitiv zpříjemňuje čekání na pokrm a probouzí chuťové buňky, digestiv pak podporuje zažívání po jídle. Bylinný nealkoholický nápoj SALUS Aperino Rosso tak vlastně funguje jako dva v jednom, protože řada v něm obsažených bylin má na naše trávení příznivý vliv. Jmenujme například smetanku lékařskou, rozmarýn, jalovec nebo šalvěj. V jeho složení je i mnoho antioxidantů a bylin příznivě působících na přirozenou obranyschopnost organismu - z těch, které jsme dosud nejmenovali, k nim patří třeba bezinka. Zapomenout nesmíme ani na populární tělo osvěžující zelený oves nebo na hloh, který hýčká srdce, protože podporuje správnou funkci jak nervové, tak oběhové soustavy.

U drinků samozřejmě rozhoduje chuť a ta je u nového Aperina vyladěná do posledního detailu, nebo chcete-li kapky. O vše se přitom postaraly přírodní látky: ovocná chuť daná koncentráty šťáv z rybízu a třešně acerola získává příjemně nahořklou notu díky obsaženým bylinkám. Nasládlou linku dokresluje koncentrát agávové šťávy. Pro žádný přidaný cukr v tomto nápoji není místo a nenajdete v něm ani umělé konzervační látky.

SALUS Aperino Rosso si nejlépe vychutnáte chlazený a podávaný na ledu. Výborný je i v kombinaci s perlivou vodou nebo jako součást míchaných drinků. Přinášíme vám tipy na naše nejoblíbenější.

Aperino Tropical

Dvě sklenky drinku jako stvořeného na teplé jarní nebo letní odpoledne připravíte z 80 ml SALUS Aperino Rosso, které smícháte s 200 ml pomerančovo – maracujového džusu a 40 ml grenadiny. Přidejte ještě čerstvou šťávu vymačkanou z poloviny citronu a vše promíchejte. Nápoj vlijte do sklenic s ledem a ozdobte plátkem pomeranče. Chcete-li drink dovést k dokonalosti, připravte si předem led s kousky ovoce. Třeba rybízu, který najdete i ve složení našeho nealkoholického bylinného aperitivu.

Aperino Holunder
Na tuhle nealko dobrotu si připravte sklenku na šampaňské naplněnou kostkami ledu. Drink pak snadno připravíte smícháním 60 ml SALUS Aperino Rosso, 20 ml bezového sirupu, 20 ml hroznové a 10 ml limetkové šťávy. Přidejte lístky máty, dobře promíchejte a užijte si příjemné odpoledne nebo večer s přáteli.